söndag 2 november 2008

You make the badboys smile, and the good boys weep

Jag hade skitkul på rockan igår, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för allt är väldigt förvirrande jusst nu så fattar inte varför jag ens börja skriva det här inlägget.
Kommer ihåg att vi kom dit med Jonni och Melissa. Fy fan vilken tur vi alltid har, vi hade en kvart på oss att ta oss från Ektorp till resecentrum och imellan det hinna gå förbi Kiet och hämta två plattor öl. Aldrig att vi hade hunnit, men av slump tar vi vägen förbi min farbrors lokal och han är där, så vi ber om skjuts och han precis i tid, klockrent.
Sen kommer vi till rockan och då är det fest igång och vi träffar afsted och mandy och pratr lite med dom kommer jag ihåg, sen är allt ett jävla huller om buller, Mike och dom spelade, jag gav joanna en lapdance som dom tydligen filmade, sen strulade jag loss med joanna(ovanligt), sen kommer jag ihåg att jag och cherry rökte ett typ tio cigg på raken och snackade massor, Sen kommer jag ihåg någon jäävligt roande som melissa berättade ( he he he he ). Haha sen kommer jag ihåg att cherry och nån blond brud hjälpte mig att rymma från mike och vi sprang upp och ner i trapporna och mike sprang efter haha.
Och Jonni som hade tjatat som fan att vi inte fick dricka(vi piercade septum hos honnom lite tidigare på dagen) och att vi skulle ta det lugnt langade ut fler och fler öl och när han själv blivit fuller satt han och tröck oss på näsorna Hela tiden, ont som fan gjorde det haha.
Såklart när man har jävligt roligt måste någon förstöra stämningen. Det är skitsamma, tycker man det är kul så.. men då haha, jag var så jävla arg. Per tog ner mig i källaren och satt och snackade och lugnade mig i över en timme. Jag tror han kanske ångra dig sen haha och måste säga tack till per för det fan.




mjau

1 kommentar:

Anonym sa...

var bara tvungen att leta upp det här inlägget, för den där "blonda bruden" som jag var och som hjälpte till att gömma dig, det var ju Louise, Nickes tjej, såg att du skrev att hon tyckte om grunge och grejer men verkade som att du inte kom ihåg att det var hon! :D hehe aja var bara tvungen att säga det :D