söndag 22 februari 2009

THIS IS MADNESS!

MADNESS kommer till hultsfred!! :@
vafan ska det finns så många festivaler för!?
jag kommer fan inte ha råd med en festival till. jag sitter fortfarande och sparar studiebidrag till att ha råd med dom jag redan ska på. men madness!!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hehe okej :D mjo han kommer ju till tex hultsfred haha! :D men annars så vet jag inte, han borde ha nån spelning i norrköping i sommar iaf. och sen har han spelat på hugo, så han kanske kommer dit igen eller nått.

Anonym sa...

jaha okej. hm hur menar du då, när känns det som att jag pikar dig? absolut inte meningen. jag har absolut inget emot dig och har lagt alla misstag och missförstånd bakom mig.

Anonym sa...

Okej, för som sagt jag har aldrig haft avsikter att skriva saker som sårar dig eller liknande. jag har aldrig sett dig som ett hot eller en fiende, nog därför som det går så bra att träffa och prata med dig. i början kändes det kanske lite konstigt, eftersom jag visste så lite. nu i efterhand när jag har fått allt berättat för mig är det så mycket lättare att gå vidare. för jag är verkligen inte rätt person att döma någon annan som gör ett felsteg eller misstag. vad menar du med att det känns som att jag tror att du ljuger? om vad?